- Videointerfonie -

videointerfonie

Un videointerfon sporește siguranța în spațiul tău!

Imaginează-ți cea mai ușoară modalitate de a identifica persoanele care sună la ușa sau la poarta ta: captura video!

În orice spațiu, fie personal, fie profesional sau chiar industrial, un videointerfon este cea mai sigură, rapidă și flexibilă metodă de a facilita accesul persoanelor străine.

Echipa noastră de specialiști îți pune la dispoziție servicii complete de instalare și configurare de videointerfoane, indiferent de spațiul tău și de tipul dispozitivului ales.

De obicei, un sistem de videointerfonie este alcătuit din mai multe componente:

  • videointerfon cablat cu monitor
  • monitor de interior
  • postul de comunicare exterior, dotat cu cameră video color

Utilizând un videointerfon, vei putea identifica persoanele care doresc să pătrundă în incinta spațiului tău, chiar și dinainte să le răspunzi! În felul acesta, siguranța este garantată.

La GREY DOT, ne-am specializat în montarea sistemelor de videointerfonie, precum și alegerea modelelor potrivite în funcție de tipul de spațiu, în cazul în care beneficiarul nu deține echipamentul.

Suntem apreciați de clienții noștri pentru promptitudinea de care dăm dovadă, precum și pentru seriozitatea și pasiunea cu care abordăm fiecare lucrare de instalare a sistemului de videointerfonie.

Partenerii noștri pentru furnizarea soluțiilor de videointerfonie sunt:electra

Dacă ai nevoie de mai multă siguranță și liniște în spațiul tău, contactează-ne pentru a decide împreună ce soluție de videointerfonie ți se potrivește!

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url
[dynamictext urlsite "CF7_URL"]

Title
[dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

Mențiuni: