Despre noi

Web-Design-Brasov-6

Soluția completă pentru siguranța și controlul tău

Cauți un partener de încredere pentru instalații electrice și mentenanță? Echipa GREY DOT vine în ajutorul tău!

Societatea noastră, GREY DOT SRL, aflată în plină ascensiune, a fost înființată în 2009 și, încă de atunci, oferim soluții complete pentru o gamă largă de activități atât pe plan local cât și național. Suntem specializați și autorizați pentru efectuarea lucrărilor de instalare și întreținere a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

În plus, venim în întâmpinarea ta cu o gamă completă de servicii pentru siguranța și un control mai bun al spațiului tău. Suntem o echipă de profesioniști care mereu venim în întâmpinarea ta, cu soluții moderne și echipamente de ultimă generație.

De ce să lucrezi cu noi?

La GREY DOT, principalul nostru scop este să efectuăm pentru tine o lucrare completă, care să nu îți dea bătăi de cap. În cazul în care este necesar, intervenim pentru remedierea tuturor problemelor care apar, în cel mai scurt timp.

În experiența noastră cu zeci de clienți din diferite industrii, am dat mereu dovadă de seriozitate, profesionalism, promptitudine și niciodată nu am refuzat un proiect complex, reușind mereu să îl ducem la capăt cu succes.

Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.