- Sisteme de securitate -

rotary-camera-1316677_640SISTEME PENTRU DETECTIE SI AVERTIZARE EFRACTIE

Instalăm sisteme pentru detecție și avertizare efracție

Siguranța ta este pe primul loc! De aceea, specialiștii GREY DOT se ocupă cu instalarea, integrarea și distribuirea sistemelor și serviciilor de securitate de orice complexitate.

Indiferent de tipul spațiului tău, un factor decisiv de a îl proteja de orice pericol este reprezentat de sistemele de detecție și avertizare a efracției, realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație.

În cazul activării unei alarme, sistemul poate transmite mesaje pe linia telefonică (standard sau GSM) către dispecerat sau către beneficiarul sistemului.

Caracteristicile tehnice și funcțiile performante ale sistemelor de securitate vor funcționa 24/24 de ore: comunicația digitală, comunicația vocală, memorarea evenimentelor, supervizarea stării sistemelor. Toate acestea sunt menite să îți ofere siguranța de care ai nevoie, precum și liniștea și bunăstarea în orice moment când nu ești la destinație.

Sistemele de securitate pe care le instalăm sunt destinate atât locuințelor cât și companiilor și instituțiilor publice. Instalăm sisteme de securitate oferite de partenerii noștri renumiți la nivel internațional:

Ai nevoie de mai multă siguranță în spațiul tău? Contactează-ne!

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url
[dynamictext urlsite "CF7_URL"]

Title
[dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

Mențiuni: