- Proiectare -

blueprints-894779_640

Proiectăm pentru siguranța ta!

La GREY DOT, oferim soluția completă pentru siguranța și controlul tău. De aceea, acordăm o mare importanță etapei de proiectare a sistemelor de instalații de semnalizare, alarmare și alertă în caz de incediu. În plus, oferim și servicii de proiectare a componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției.

Proiectarea instalațiilor și a sistemelor se realizează conform prevederilor normativului 18/2-02 pentru proiectarea și executarea instalațiilor interioare de semnalizare a incendiilor și a sistemelor de alarmare contra efracției. Ne asigurăm că toate elementele componente ale proiectului dețin certificate de conformitate în acord cu normele în vigoare.

Elaborăm documentația tehnică pe baza analizei tuturor posibilelor scenarii de siguranță la incendiu și identificăm riscurile pentru fiecare caz particular.

Etapa de proiectare a sistemelor de alarmare stă la baza siguranței în orice clădire, deoarece de modul cum este realizat proiectul depinde întregul procesul de evacuare în caz de incendiu.

Apelând la specialiștii GREY DOT, proiectul tău este pe mâini bune. Pentru un proiect bine întocmit, pentru siguranța și liniștea ta, contactează-ne!

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url
[dynamictext urlsite "CF7_URL"]

Title
[dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

Mențiuni: