- Analiza la risc -

Website Template

Cu noi, nu îți asumi riscuri!

Eliminăm orice risc care poate pune în pericol angajații firmei tale!

În calitate de administrator al unei societăți comerciale, conform legislației în vigoare, trebuie să efectuați identificarea și evaluarea riscurilor în caz de incendiu, încă din etapa de proiectare a instalațiilor de semnalizare în caz de incendiu.

De aceea, echipa GREY DOT vine în ajutorul tău cu soluția completă. Efectuăm analiza la risc, detaliată, a tuturor scenariilor posibile în caz de incendiu dar și în caz de efracție, dacă este necesar.

Analiza la risc este una din primele etape care trebuie efectuate, în paralel cu proiectarea sistemelor de securitate și alarmare. Pentru întregul proces, echipa noastră de specialiști este pregătită să îți ofere soluția completă.

Analiza de risc la securitatea fizică

În cazul societăților comerciale care trebuie să asigure paza bunurilor sau a valorilor pe care le dețin, trebuie efectuată și analiza de risc la securitatea fizică, conform Legii nr. 333/2003. Așadar, dacă societatea ta are un plan de pază, apelează cu încredere la noi pentru realizarea analizei de risc la securitatea fizică dar și la proiectarea sistemului tehnic de securitate.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de analiză la risc, contactează-ne! să discutăm mai multe!

Numele (obligatoriu)

Adresa email (obligatoriu)

Telefon

Url
[dynamictext urlsite "CF7_URL"]

Title
[dynamictext titluoferta "CF7_get_post_var key='title'"]

Mențiuni: