Control acces KABA

dorma-kaba1-control-accesSocietatea Grey Dot SRL a fost infiintata in Brasov in 2009 si este o firma in plina ascensiune asigurand solutii complete pentru o gama larga de activitati atat pe plan local cat si la nivel national, acordand deasemenea o importanta deosebita instalarii / intretinerii sistemelor de control acces hotelier.

Societatea noastra este autorizata de catre KABA-SAFLOK pentru instalarea si intretinerea sistemelor de control acces hotelier KABA.
Ca urmare, societatea Grey Dot SRL asigura urmatoarele servicii:

  • Mentenanta si revizii periodice la sistemul de control acces hotelier KABA;
  • Furnizarea si inlocuirea de piese de schimb pentru sistemul de control acces hotelier KABA;
  • Furnizarea de consumabile.

Lucrarile noastre sunt executate de catre personal specializat si instruit. Având la baza competentele inginerilor nostri, asiguram asistenta tehnica conform termenelor standard de service ale producatorului, cât si asistenta tehnica proactiva la sediul dumneavoastra.

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor.

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.