Autorizatii

liceenta
Societatea este autorizată să proiecteze, execute și întrețină sisteme antiefracție, supraveghere video, detecție și semnalizare la incendiu, control acces, control acces hotelier, interfonie si videointerfonie, automatizari, porti batante, culisante si usi de garaj, bariere auto, fiind angajata la instalarea, integrarea si distributia sistemelor si serviciilor de securitate de orice complexitate, destinate companiilor si institutiilor publice, precum si resedintelor private.

Lucrarile noastre sunt executate de catre personal specializat si instruit. Având la bază competenţele inginerilor noştri, asigurăm asistenţă tehnică conform termenelor standard de service ale producătorului, cât şi asistenţă tehnică proactivă la sediul dumneavoastră.

Compania se angajeaza intr-un proces de dezvoltare dinamica, focalizat pe construirea unui sistem care sa produca, pe termen lung, solutii prompte, adaptate nevoilor clientilor.

 

Contactează-ne:

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.